Therese Ivarsson är månadens spelare i Maj

Kristianstads DFFs mittback Therese Ivarsson vann titeln månadens spelare i Maj med stor majoritet i juryns omröstning. Efter stark inledning av Damallsvenskan där Therese ligger i topp i skytteligan har hon varit en stor faktor till lagets framskjutna placering i ligan.

Therese är mycket glad över utmärkelsen och kommer att skänka prissumman 10.000kr från Svenska Spel till Kristianstads DFFs samhällsprojekt Summercamp

”- KDFFs projekt Summercamp kostar inget att medverka på och är bra för att det ger flickor och pojkar oavsett bakgrund och förutsättningar en möjlighet att träffas och göra aktiviteter eller bara ta det lugnt tillsammans under två veckor av sommarlovet!”

Månadens spelare i Damallsvenskan utses av Elitfotboll Dam tillsammans med Svenska Spel och C More. Utmärkelsen går till den spelare som enligt omröstning i juryn gjort störst bestående sportsliga avtryck under den senaste månaden. Utöver äran så får vinnaren en check på 10 000 kronor från Svenska Spel att skänka till valfritt samhällsengagemang i sin klubb.

Juryn består av lagkaptenerna från samtliga lag i Damallsvenskan och Malin Swedberg (C More). Vinnaren presenteras i Damallsvenskan och Svenska Spels sociala medier plus i C Mores matchsändningar.